SALE NOG MAAR UUR TE GAAN!
20% KORTINGSCODE: SALE

15x schommelen met de Eames RAR schommelstoel

By Pim Schelvis
Continue reading 0 Opmerkingen

De Eames eetkamerstoelen zijn heel bekend, waar de Eames schommelstoel nog weleens vergeten wordt. Deze stoel is zo veelzijdig dat het werkelijk in elke kamer een blikvanger is. Niet alleen populair bij kinderen maar ook als stoel om rustig een boek in te lezen.


Om dit te bewijzen hebben wij gezocht naar inspiratiefoto's van de Eames schommelstoel.

10x de Eames Lounge Chair in films en tv-series

By Pim Schelvis
Continue reading 0 Opmerkingen

De Eames Lounge Chair is een van de meest populaire fauteuils ter wereld. Deze design stoel is een uniek tijdloze verschijning en past binnen elk interieur. Dat denken ze in Hollywood ook, alhoewel daar veel mensen met creativiteit rondloopt, lijkt het alsof de Eames Lounge Chair de all-time-favorite is van producenten en makers. Om een inzicht te geven hierbij een selectie van 10 films en/of series met de Eames Lounge Chair.


10x de Wire Chair: design van Harry Bertoia

By Pim Schelvis
Continue reading 0 Opmerkingen

Enigszins een saaie titel maar meer heb je niet nodig, het gaat om de schoonheid van deze stoel. Harry Bertoia ontwierp deze Side Chair of Wire Chair in 1951. De stoel staat al snel bekend als iconisch design en is dat nu nog steeds. De stoel bestaat enkel uit verchroomd roestvrij staal en is vakkundig in elkaar gelast. Doordat het alleen van draad gemaakt is kijk je er zo doorheen en valt het niet op in je interieur. De stoel is aanwezig door zijn afwezigheid en past zich overal aan. Harry Bertoia zei over de Wire Chair "De stoel lijkt gemaakt te zijn uit lucht, als een soort beeldhouwwerk".


Wij willen de Wire Chair van Harry Bertoia in het zonnetje te zetten. We hebben 10 foto's verzameld van verschillende interieurs met verschillende mogelijkheden met deze stoel. Alles om jullie te inspireren.

13x Barcelona Chair cognac in modern en klassiek interieur

By Pim Schelvis
Continue reading 0 Opmerkingen

De Barcelona Chair is de klassieke fauteuil ontworpen door Mies van der Rohe. De lounge stoel zie je overal. Zelfs in tv series of in films is de stoel een graag geziene gast. De stoel is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waarbij de zwarte en de witte variant het populairst zijn. Cognac is het meest klassiek en de rode versie is voor degene met lef. Wanneer we kijken naar de stijlen van interieur van de verschillende foto's dan moeten we concluderen dat de stoel in elk interieur goed staat. De tijdloze Barcelona Chair is een ware eye-catcher en niet meer weg te denken uit het huidige interieurlandschap.


Om dit nog maar eens te benadrukken gaan we wat dieper in op de meest klassieke kleur, cognac. Geniet van de Barcelona Chair cognac in al z'n eenvoud.

Klantenfoto's van mei 2016 | Eames stoelen en meer..

By Pim Schelvis
Continue reading 0 Opmerkingen

Elke maand krijgen wij veel foto's binnen van tevreden fans van Furnaround. Onze replica design meubels zijn heel populair. Wij willen niet dat deze foto's in ons archief eindigen, vandaar dat wij elke maand een overzicht geven van de mooiste ingestuurde foto's. Zo krijgen jullie een goed beeld van de mogelijkheden van de designs. Of het nu een fauteuil is of een eetkamerstoel elk interieur gaat er mooier uitzien. Hierbij de mooiste interieurfoto's van de maand mei.


Of het nu de Barcelona Chair is of de prachtige eetkamerstoelen van Charles & Ray Eames of de Eames Lounge Chair, voor ieder wat wils.

(1/10) De kleuren van Eames, 20x de witte Eames stoel

By Pim Schelvis
Continue reading 1 Opmerkingen

De eetkamerstoelen van Eames zijn razend populair. Al sinds het design aan de wereld werd getoond is deze stoel een graag geziene gast in menig interieur. Het design kenmerkt zich door het simpele design en de plastic zitting. De design stoel bestaat uit 2 delen en is verkrijgbaar in tal van combinaties. De voet verschilt per type en is bij sommige varianten ook leverbaar met een donker onderstel. Wat de stoel echt bijzonder maakt zijn de verschillende kleuren van de zitting.


17x een stijlvol kantoor met de Eames EA217/219 bureaustoel

By Pim Schelvis
Continue reading 0 Opmerkingen

Thuiswerken is een veelvoorkomend iets tegenwoordig. Het Nieuwe Werken is de afgelopen jaren een begrip geworden. Geen 9 tot 17 mentaliteit maar een 24/7 mentaliteit. Met alle communicatiemogelijkheden zijn werktijden vervangbaar en daar springen grote maar vooral kleine bedrijven handig op in. Reistijden vallen weg en wantrouwen bij de werkgever kan worden opgelost door de vele takenprogramma's of projectmanagement tools.

9 tips bij het kopen van een vloerkleed + inspiratie!

By Pim Schelvis
Continue reading 0 Opmerkingen

Een vloerkleed zorgt voor warmte en gezelligheid. Een vloerkleed kan de leven brengen tussen strakke design meubels. Vloerkleden zorgen voor geluidsdemping, waardoor je optimaal kunt genieten van goede muziek. Zo kun je nog wel even doorgaan. Vloerkleden passen overal, mits de juiste keuzes worden gemaakt.

Vloerkleden zijn er in veel verschillende soorten en maten, maar welke past nou bij welk interieur. Bij de keuze voor een vloerkleed kijkt men in eerste instantie naar de smaak en daarna naar het feit of het in de desbetreffende kamer past. Er zijn naast deze 2 factoren nog een aantal zaken die kunnen meespelen bij de keuze voor een vloerkleed. Wij zetten voor jou de 10 tips op een rij die je zeker gaan helpen wanneer je een vloerkleed wilt kopen!

50 interieur ideeën met de Eames Lounge Chair

By Pim Schelvis
Continue reading 0 Opmerkingen

De Eames Lounge Chair is onmisbaar in elk interieur. Als 1 van de iconische design meubels van de vorige eeuw is de Eames Lounge Chair de favoriet van velen.

Om dit duidelijk te maken hebben wij 50 verschillende voorbeelden van woonkamers verzameld met veel stijlen interieur. In onderstaand overzicht zie je de Eames Lounge Chair in klassiek interieur, in een minimalistische woonkamer, in een strakke leeskamer, in een moderne woonkamer maar ook in een woonkamer met veel kleur en nog veel meer.

Op zoek naar een fleurig idee voor het balkon?

By Pim Schelvis
Continue reading 0 Opmerkingen
Begin bij de basis en zorg voor een geschikte ondergrond. Een saaie balkonvloer is eenvoudig weg te werken door bijvoorbeeld speciale houten balkontegels neer te leggen. Een mooie ondergrond kan een balkon er direct uitnodigend uit laten zien. Als de ondergrond goed is, kunt u beginnen met het creëren van sfeerverlichting. Als er elektriciteit aanwezig is, kunt u bijvoorbeeld een set party lichtjes ophangen. U kunt natuurlijk ook gebruik maken van kaarsen en lantaarns. Heeft u te weinig privacy op uw balkon, dan kunt u bijvoorbeeld een bamboe hekje neerzetten of een klimop laten groeien langs een houten frame.
Previous post