Op zoek naar dé ideale bureaustoel om heerlijk rustig in te werken of te studeren? Bij Furnaround hebben wij voor ieder wat wils. Ergonomie en design gecombineerd en voor een lage prijs. Al jaren zijn de bureaustoelen van designer Charles Eames razend populair. Het design is tijdloos en past binnen elk interieur. De bureaustoelen zijn gemaakt om lang in te kunnen werken. Qua zithouding en comfort ideaal. Meer informatie en/of advies? Wij helpen je graag bij de keuze.

35 artikel(en)

Sorteer op

35 artikel(en)

Sorteer op

Meer over onze bureaustoelen

De bureaustoel van jouw dromen is slechts een paar kliks van je verwijderd! We bieden een ruimte selectie aan bureaustoelen aan. Voor ieder wat wils. Al onze design bureaustoelen zijn niet alleen prachtig om te zien, ze zijn ook nogeens ergonomisch gevormd en bieden daardoor veel comfort.
De Eames bureaustoelen zijn eenvoudig te herkennen door zijn vloeiende abstracte vormen van de zitten, armleuningen en de rug. Het meest polulaire model van de Eames serie is de Eames EA 117, dankzij zijn bureaustoel functies en het strakke design. Daarnaast bieden we ook andere varianten aan zoals de Eames EA 108, Eames EA 119, Eames EA 208, Eames EA 217 en de Eames EA219.