Design fauteuils

Ben je op zoek naar design fauteuils? Neem een kijkje in onze collectie! Wij hebben een groot assortiment vol eyecatchers die jouw interieur compleet maken. Onze stoelen zijn uitermate comfortabel en wij verkopen alleen de beste kwaliteit. Haal tijdloze iconen in huis met onze design fauteuils!

33 artikel(en)

Sorteer op

33 artikel(en)

Sorteer op

Meer over onze lounge chairs

Bij het inrichten van een kantoor is de keuze voor een bureaustoel een onderdeel waar je niet omheen kunt. De stoelen moeten functioneel zijn, passen in het interieur en het liefst nog tegen een aantrekkelijke prijs. De design bureaustoelen van Furnaround hebben de 'look en feel' van de Eames Aluminium serie, passen door de onderstellen van chroom in vrijwel ieder interieur en zijn door de verschillende mogelijkheden in bekleding vallen de stoelen in verschillenden prijsklassen.
De stoelen zijn allen in hoogte verstelbaar en hebben een in intensiteit verstelbare kantel functie. Hierdoor kunt u een dynamische werkhouding aannemen en zit u tijdens uw werk nooit "vast". De wielen zijn zacht zodat ze op een parketvloer niet zullen krassen. Voor bekleding heeft u de keuze in skai, kwaliteits runderleder of netweave.