Designer


Onze designer meubels en de perfecte replica

De Barcelona Chair, de Eames stoel, de Eames Lounge Chair, de Panton Chair of de Diamond Chair, het zegt jullie vast wel iets!

Hedendaagse interieurontwerpers en product designers zijn geïnspireerd door bekende ontwerpers van bovenstaande designs uit de vorige eeuw. Op het gebied van meubelontwerp zijn er een aantal die daarin heel belangrijk zijn. Lijnen, vormen en materialen van deze grote ontwerpers komen terug in alle vormen van design. Of het nu gebouwen of meubels zijn, het is overduidelijk.


De reden waarom wij gekozen hebben voor onderstaande designers zijn onder andere de tijdloze designs, of het nu een modern interieur is of een interieur met veel vintage kenmerken, de producten van deze designers staan overal. Daarnaast stellen wij hoge eisen aan de kwaliteit van replica meubels. Na lang zoeken en het bezoeken van 20 fabrieken hebben wij uiteindelijk de kwaliteit gevonden die wij zochten. Duurzame kwaliteit is zeldzaam in de replica markt en wij willen, net als jij, zo lang mogelijk genieten van design meubels. Zodoende kunnen wij kwalitatief hoogwaardige en duurzame producten leveren te een betaalbare prijs.


Wij leveren designs in elke prijsklasse en voor elk interieur. Tevens staat onze klantenservice altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden omtrent designs en interieur.


designer Charles Eames replica design

designer Verner Panton replica design

designer Mies van der Rohe replica design

designer Harry Bertoia replica design

designer George Nelson replica design

designer Eileen Gray replica design