Eames Replica

Ben je op zoek naar een replica van een van de beroemde design producten van Charles en Ray Eames? Onze collectie bestaat uit de prachtige eetkamerstoelen van Charles Eames, de Lounge Chair met of zonder Ottoman, de veelzijdige barkrukken, de unieke kapstokken en sinds kort de Eames House Bird. Tot op de dag van vandaag zijn de designs van Charles en Ray Eames geliefd om hun tijdloze en duurzame karakter.

153 artikel(en)

Sorteer op

153 artikel(en)

Sorteer op

Meer over Eames

Onze Charles en Ray Eames replica collectie zijn stuk voor stuk gewilde eyecatchers. Als architect en ontwerper was Charles Eames al een tijd actief toen hij in medewerkster Ray Eames zijn tweede vrouw vond. Samen hebben ze de wereld van interieur design veranderd. Vanaf begin jaren '40 waren de twee onafscheidelijk. De stoel van de eeuw, de Eames stoel, is een creatie van het duo.
Al van jongs af aan is Charles de weg van het modernisme ingegaan. Tijdens zijn studie architectuur aan de Washington Univerity in Saint Louis is hij weggestuurd omdat zijn inzichten in architectuur te modern zouden zijn.