Eames Bureaustoel EA 108

eames ea 108 bureaustoelen

Ben je op zoek naar een conferentiestoel met een elegant en klassiek karakter? Dan is de Eames EA 108 wellicht iets voor jou. Deze stoel weet als geen ander stijl en comfort op unieke wijze te verenigen. Het tijdloze karakter is onmiskenbaar. De Eames EA 108 is onderdeel van de Eames Aluminium Group, een serie bureaustoelen die nog altijd heel geliefd is. Niet voor niets zie je de stoel terug in veel films en tv-series.

4 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

4 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren
per pagina


Eames EA 108, aanvullende informatie

De Eames EA 108 conferentiestoel is oorspronkelijk ontworpen door het wereldberoemde ontwerpduo Charles en Ray Eames. Zij ontworpen de stoel als onderdeel van de Eames Aluminium Group: een serie bureaustoelen die nog altijd geliefd is. Als je goed oplet, zul je merken dat de Eames EA 108 in vele kantoren en zelfs films en tv-series te zien is. Ook in menig huishouden prijken deze elegante stoelen. Mag de Eames EA 108 straks ook jouw interieur compleet maken?

De Eames Aluminium Group is het toonbeeld van luxe en comfort, met de EA 108 als een van de bekendste stoelen uit de reeks. De stoel is uniek in zijn uitvoering dankzij de stalen constructie die de bekleding op elegante wijze met elkaar verbindt. De draaibare zitting rust ook op een strak vormgegeven onderstel dat voorzien is van vloerbeschermers. Bovendien heeft de stoel een ergonomische vormgeving in de zitting, die de onderrug optimaal ondersteunt. Zo haal je met de stoel niet alleen een luxueuze uitstraling, maar ook luxe comfort in huis!


Voor een uitgebreid overzicht van alle kenmerken en extra informatie over het design kun je terecht op een aparte pagina omtrent de Eames EA 108!


De voordelen van de Eames EA 108 op een rijtje

  • - 2 jaar garantie
  • - De beste prijs-kwaliteit verhouding van het internet
  • - Snelle levering
  • - 14 dagen niet-goed-geld-terug garantie