6 artikel(en)

Sorteer op

6 artikel(en)

Sorteer op


Eames EA 108, aanvullende informatie

De Eames EA 108 conferentiestoel is oorspronkelijk ontworpen door het wereldberoemde ontwerpduo Charles en Ray Eames. Zij ontworpen de stoel als onderdeel van de Eames Aluminium Group: een serie bureaustoelen die nog altijd geliefd is. Als je goed oplet, zul je merken dat de Eames EA 108 in vele kantoren en zelfs films en tv-series te zien is. Ook in menig huishouden prijken deze elegante stoelen. Mag de Eames EA 108 straks ook jouw interieur compleet maken?

De Eames Aluminium Group is het toonbeeld van luxe en comfort, met de EA 108 als een van de bekendste stoelen uit de reeks. De stoel is uniek in zijn uitvoering dankzij de stalen constructie die de bekleding op elegante wijze met elkaar verbindt. De draaibare zitting rust ook op een strak vormgegeven onderstel dat voorzien is van vloerbeschermers. Bovendien heeft de stoel een ergonomische vormgeving in de zitting, die de onderrug optimaal ondersteunt. Zo haal je met de stoel niet alleen een luxueuze uitstraling, maar ook luxe comfort in huis!


Voor een uitgebreid overzicht van alle kenmerken en extra informatie over het design kun je terecht op een aparte pagina omtrent de Eames EA 108!


De voordelen van de Eames EA 108 op een rijtje

  • - 2 jaar garantie
  • - De beste prijs-kwaliteit verhouding van het internet
  • - Snelle levering
  • - 14 dagen niet-goed-geld-terug garantie