6 artikel(en)

Sorteer op

6 artikel(en)

Sorteer op


Eames EA 117, aanvullende informatie

De Eames EA 117 behoort qua uiterlijk en comfort tot de absolute top van bureaustoelen. Lange dagen op kantoor of in je werkkamer in huis worden een waar genoegen dankzij deze stoel. Het frame van verchroomd roestvrij staal vormt het stevige omhulsel van de stoel. De vloeiende lijnen waarin het staal is vormgegeven geven de stoel - samen met de leren bekleding - tevens een elegant uiterlijk.

Lovende woorden voor de Eames EA 117 zijn er niet voor niets. De stoel maakt onderdeel uit van de Eames Aluminium Group: een serie stijlvolle office chairs ontworpen door ontwerpduo Charles en Ray Eames. Deze ontwerpers claimden met hun vele ontwerpen wereldfaam. Zelfs nu zijn we nog helemaal gek van de stoelen die al in de jaren ‘50 hun intrede maakten in de wereld. We zien de stoelen overal terug: op tv, op kantoor, in wachtruimtes en natuurlijk in onze webshop.


Voor een uitgebreid overzicht van alle kenmerken en extra informatie over het design kun je terecht op een aparte pagina omtrent de Eames EA 117!


De voordelen van de Eames EA 117 op een rijtje

  • - 2 jaar garantie
  • - De beste prijs-kwaliteit verhouding van het internet
  • - Snelle levering
  • - 14 dagen niet-goed-geld-terug garantie

Zien we de Eames EA 117 binnenkort ook bij jou thuis?