Verner Panton Replica

verner panton replica

Op zoek naar de iconische S-stoel van Verner Panton? Geïnspireerd door Gerrit Rietveld ontwierp Verner Panton de Panton Chair in 1959. Bekijk hieronder de verschillende kleuren van de Panton Chair. Voor elk interieur en stijl is de Panton Chair onmisbaar. Tevens is er ook een junior variant waardoor je ook jouw kind in stijl kan laten opgroeien.

9 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

9 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina


De Verner Panton replica stoel


De Verner Panton Chair, de zeer bekende gelijknamige stoel van Verner is een wezenlijke klassieker die door zijn S- vorm een waar icoon vormt voor de design liefhebber. Verner ontwierp deze stoel in 1959, omdat hij was geïnspireerd door het ontwerp van de Zigzag stoel van Gerrit Rietveld. Verner wilde in combinatie met zwaartekracht en evenwicht van de omgeving een bijzonder ontwerp realiseren. Met nieuwe theorieën over het draagvlak en de lifting van materiaal ontstond de eerste stoel die gemaakt werd uit één stuk doorlopende kunststof. De Panton Chair werd een waar Icoon. In 1970 stond de Panton Chair op de voorkant van het bekende tijdschrift Nova, en in 1995 maar liefst 25 jaar later sierde de stoel de voorkant van de Britse Vogue, terwijl bekend supermodel Kate Moss verleidelijk om de Panton Chair heen hing.


Onze designer replica's


Kijk voor het assortiment per design op de aparte pagina van de designer. Van de prachtige eetkamerstoelen van Charles en Ray Eames tot de iconische Diamond Chair van Harry Bertoia en van de Barcelona Chair van Mies van der Rohe tot de klassieke S-vorm van Verner Panton. Ook niet te vergeten zijn de klokken van George Nelson.


De Verner Panton stoel bij klanten thuis en reviews?


Deze Verner Panton chairs zijn populair en hebben al veel tevreden mensen in huis. Ter informatie en inspiratie, hebben wij, een magazine gemaakt. Hierin staan klantervaringen, de best verkochte design artikelen en heel veel inspiratie voor je interieur.


Voor reviews maken wij gebruik van het onafhankelijke platform Trustpilot


Een Verner Panton chair bij Furnaround bestellen?


Een Verner Panton designstoel gezien maar toch twijfels? Met achteraf betalen kun je de stoel eerst in eigen interieur zien. Wij zijn daarnaast telefonisch bereikbaar voor advies en vragen omtrent de keuze voor een designstoel. De Furnaround klantenservice antwoord binnen 24 uur.


Meer lezen over onze producten en service? Over Furnaround.com


Meer van Furnaround.com


Furnaround biedt naast de Verner Panton design stoelen een groot assortiment aan verschillende design artikelen voor in- en rond het huis. Zo heeft Furnaround prachtige fauteuils om heerlijk in te ontspannen, barkrukken om van elk moment een feest te maken en bureaustoelen om rustig in te kunnen werken


design eetkamerstoelen design fauteuils design bureaustoelen design tafels design barkrukken design banken design vintage kussens