Aviator Brothers


De Spitfire van Arne Jacobsen is een klassieker in het landschap van design stoelen. Geinspireerd door de Spitfire uit de tweede wereldoorlog, maakt deze stoel een verbluffende indruk en past uitstekend in een retro. Deze stoel is een upgrade van het originele design en heeft een met de handgemaakte achterzijde van aluminium met klinknagels vastgezet. Daarnaast hebben alle varianten een mooie vintage lederen bekleding.


Reviews over Furnaround.com?


Voor reviews maken wij gebruik van het onafhankelijke platform Trustpilot


Aviator Brothers bij Furnaround bestellen?


Met achteraf betalen kun je de Spitfire stoelen eerst in eigen interieur bekijken, zodat je altijd de juiste keuze maakt. Wij zijn daarnaast telefonisch bereikbaar voor advies en vragen omtrent de keuze voor een accessoire of een ander design product uit ons assortiment. De Furnaround klantenservice antwoord binnen 24 uur.


Meer lezen over onze producten en service? Over Furnaround.com


Meer van Furnaround.com


Furnaround biedt naast deze prachtige Spitfire design stoelen van Arne Jacobsen een groot assortiment aan verschillende design artikelen voor in- en rond het huis. Zo heeft Furnaround onder andere prachtige eetkamerstoelen om lang tafelen tot een plezier te maken, fauteuils om na een lange dag onderuit de kunnen ontspannen en design bureaustoelen waarop urenlang kan worden gewerkt.


design eetkamerstoelen design fauteuils design bureaustoelen design tafels design barkrukken design banken design vintage kussens

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.
furnaround design aviator brother spitfire

De Aviator Brothers zijn bekend om de Spitfire Chair. Deze iconische fauteuil is kenmerkt door de uitstraling van de Spitfire straaljager. Een stoere stoel die voor een twist zorgt in elk interieur. Het is een ware eye-catcher die de show steelt. Te combineren met neutrale rustige kleuren maakt deze stoel het interieur een stuk levendiger.