Onze accessoires


Sfeer is belangrijk. Met accessoires maak je je interieur compleet. Ze kunnen zorgen voor warmte, rust een extra gevoel voor ruimte maar bovenal zijn design accessoires er om van te genieten.

Of het nu gaat om een prachtige klok, een design kapstok, kussens voor op je Eames eetkamerstoel of een kast voor extra opbergruimte, bij Furnaround ben je aan het juiste adres.


Reviews over Furnaround.com?


Voor reviews maken wij gebruik van het onafhankelijke platform Trustpilot


Accessoires bij Furnaround bestellen?


Met achteraf betalen kun je de accessoires eerst in eigen interieur bekijken, zodat je altijd de juiste keuze maakt. Wij zijn daarnaast telefonisch bereikbaar voor advies en vragen omtrent de keuze voor een accessoire of een ander design product uit ons assortiment. De Furnaround klantenservice antwoord binnen 24 uur.


Meer lezen over onze producten en service? Over Furnaround.com


Meer van Furnaround.com


Furnaround biedt naast deze prachtige accessoires een groot assortiment aan verschillende design artikelen voor in- en rond het huis. Zo heeft Furnaround onder andere prachtige eetkamerstoelen om lang tafelen tot een plezier te maken, fauteuils om na een lange dag onderuit de kunnen ontspannen en design bureaustoelen waarop urenlang kan worden gewerkt.


design eetkamerstoelen design fauteuils design bureaustoelen design tafels design barkrukken design banken design vintage kussens

13 artikel(en)

Sorteer op

13 artikel(en)

Sorteer op

furnaround design accessoires

Accessoires maken of breken een interieur. De accessoires van Furnaround maken je interieur helemaal af. Ze geven kleur en vorm aan het interieur en bepalen grotendeels de stijl van de woning. De designs zijn van welbekende ontwerpers als Charles Eames en George Nelson.